Contact

Olie-schenkdop "Oiladdin"

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met dit opzetstukje komt de geest uit de fles! Geniet van je olijfolie alsof het de laatste duizend-en-een-nacht is met deze schenkdop “Oiladdin”. Hiermee kun je olijfolie inschenken alsof het werkelijk uit een wonderlamp komt. Zo precies als maar kan giet je hiermee drupsgewijs je favoriete oliën over de lekkerste maaltijden en salades heen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeautje geeft net even dat extra tintje mysterie aan je flessen, of er nu olie in zit of een geheime eigen creatie. Wanneer je een dressing over je salade heen gooit zullen je gasten zich wel afvragen wat voor goedje het precies is en welke kruiden en specerijen nu precies in die olie zijn gedaan. Dat blijft natuurlijk het geheim van de chef.

Je kan natuurlijk zeggen dat de geest uit de fles is, zodra je de inhoud hebt geschonken, want met deze dop lieg je dan zeker niet. Wat er werkelijk precies in jouw geheime dressing of olie zit zullen ze nooit te weten komen.

Deze “Oiladdin” schenkdop is een leuk kleinigheidje voor vrienden of familieleden die graag een collectie van delicate oliën onderhouden en wel houden van een ludiek cadeautje. Dikke kans dat deze schenkdop voor duizend-en-een smakelijke nachten zal zorgen!

Productdetails

  • Schenkdop in de vorm van Aladins wonderlamp
  • Past op alle standaard flessenhalzen
  • Afmetingen: 9 x 4,2 x 8,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-30T03:18:04+00:00