Hulp nodig?

Oball grijpbal

Vanaf € 8,90
Incl. btw
- +

OP VOORRAAD

Dit is een bijzondere bal voor kinderen! Ze kunnen erop drukken zonder dat hij zijn ronde vorm verliest. Vooral voor baby's een ideaal cadeau om de handjes en vingertjes te bewegen. De kleine beleeft er gegarandeerd veel plezier aan.

* Verplichte velden

€ 8,90
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden*
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren**
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • *levertijd vanaf moment van verzending is 2-3 werkdagen
  • **gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Kinderen willen spelen, spelen en nog eens spelen. Dat kan met deze grijpbal, die het kind waarschijnlijk niet meer uit het oog zal verliezen. Het is super geschikt speelgoed om een kind alleen mee te laten spelen, omdat deze kleurrijke bal helemaal is afgestemd op grijpende babyvingers. Kinderen kunnen ermee gooien, er op gaan zitten of dicht tegen zich aandrukken. Het maakt allemaal niet uit, de bal blijf rond! Dat begrijpen de kinderen in het begin waarschijnlijk niet helemaal en dat zorgt ervoor dat ze willen ontdekken hoe dat mogelijk is.

Een leuk cadeau dat voor action in de baby- of huiskamer zorgt. De pasgeborenen zullen telkens weer opkijken als ze zien dat de bal terugkeert naar zijn ronde, oorspronkelijke vorm. Er is keuze uit een grote bal, een bal met een normale afmeting én een bal met een rammelaar erin. Dat levert natuurlijk nog meer feestvreugde bij de kleintjes op en dat gun je toch alle kinderen. Dit kan de eerste bal voor een baby zijn en daarmee is het een perfect cadeau bij de geboorte van het kind van een collega, voor een petekind of voor een kind van familieleden of kennissen. Wie zelf een baby in huis heeft kan natuurlijk ook zelf de eigen kleine spruit dit leuke cadeautje geven!

Productdetails

Diameter: 10 cm (normaal), 15 cm (groot)

Productbeoordelingen

Write a review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2018-08-16T22:02:01+00:00