Contact

Nutteloze weetjes - Kennisspel

€ 22,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Hoeveel weegt de totale huid van een volwassene en in welk land wordt het meeste bier per persoon gedronken? Als jij het antwoord weet op deze vragen dan is dit het spel voor jou! Nutteloze Weetjes bestaat uit vragen waarvan je het antwoord niet op school hebt geleerd maar die zeker de moeite waard zijn. Dit cadeau is een spel dat zorgt voor een gezellige avond waarbij alle deelnemers ook nog een stukje wijzer naar huis gaan!

Other customers bought

Productbeschrijving

Ken jij iemand die dol is op de gekste weetjes en graag het woord doet in de kroeg? Dan is dit spel het ideale cadeau! Nutteloze Weetjes bestaat uit ruim driehonderd van de meest nutteloze, grappige en bizarre weetjes die toch stiekem erg leuk zijn om te weten. Als je dit spel hebt gespeeld kun je bijvoorbeeld vertellen welke dag van de week het populairst is om seks te hebben en vanaf welke leeftijd je jaarlijks kleiner wordt. Ideaal als je een keer een gesprek voert dat stilvalt.

Dit spel is leuk voor een gezellig avondje met vrienden, een verjaardag of housewarming, want het is een ijsbreker die gegarandeerd zorgt voor discussie en een hoop plezier. Het spel is op verschillende manieren te spelen, tegen elkaar of als groep voor punten maar je kunt de feitjes natuurlijk ook gebruiken om een discussie op gang te krijgen.

Nutteloze weetjes doet het goed als cadeau voor een verjaardag, housewarming of als aardigheidje voor op vakantie met een vriendengroep. Het is uitermate geschikt voor iedereen die houdt van het vergaren én verspreiden van nutteloze kennis, voor kletskousen en voor iedereen die wel eens verlegen zit om gespreksstof. Een grappig en gezellig cadeau-idee!

Productdetails

  • Gezelschappspel
  • Ruim 300 vragen
  • 14 x 4 x 14 centimeter

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-08-18T14:19:19+00:00