Contact

Nagellak markeerstiften

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze nagellakflesjes kan je misschien de nagels niet bijwerken, maar eindelijk wel stijlvol teksten markeren. De stiften zijn niet van echte nagellakflesjes te onderscheiden! De kleine flesjes zijn perfect voor op kantoor en zorgen daar voor wat kleur in het kleurloze alledaagse leven. Een ideaal cadeau-idee voor modebewuste en hardwerkende vrouwen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Nog nooit was het markeren van tekstdelen zo makkelijk en elegant tegelijk. De zogenaamde „nagellak“ markeert alles wat belangrijk is op een stijlvolle manier. De modieuze markeerstiften worden in een set van vier prachtige kleuren (roze, groen, geel en blauw) geleverd. Ook al is het lezen van saaie teksten niet leuk om te doen, maar deze grappige flesjes zorgen eindelijk voor wat kleur in de saaie grijze kantooromgeving.

Iedereen zal opkijken als je de flesjes op tafel zet. Gaat ze echt in de bibliotheek of kantoor haar nagels lakken? Dit intelligente cadeau-idee ziet er inderdaad op het eerste ogenblik uit als echte nagellakflesjes. Maar niets is minder waar. De nagellak-markeerstiften zijn daarmee een ware blikvanger op kantoor of in de bibliotheek! Vrouwelijke collega's en medestudentes zullen jaloers opkijken als je de flesjes op tafel zet en de dop eraf haalt. Het kantoor of een bibliotheek zal nooit meer saai zijn. Hiermee zul je absoluut een trendsetter worden.

Productdetails

  • Set con cuatro colores diferentes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-24T11:49:47+00:00