Contact

Nageldroger "Aap"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze grappige aap heeft maar één passie: pasgelakte nagels droogblazen! Rood, blauw, groen of glitternagellak, deze aap houdt van ze allemaal, vooral als ze eenmaal droog zijn. Daarom blaast en blaast en blaast de aap - tot zijn doel is bereikt. Origineel en handig cadeau voor liefhebbers van kleurrijke nagels!

Other customers bought

Productbeschrijving

Het volgende scenario komt veel vrouwen zeker bekend voor: eindelijk heb je alle tien je nagels netjes en zonder fouten gelakt, maar dan ben je nog niet veilig. Nu moet je rustig stilzitten voor wat wel een eeuwigheid lijkt te duren! Meerdere methodes heb je waarschijnlijk al uitgeprobeerd: koud stromend water of wapperen met de handen, maar niks werkt zo snel als deze nageldroger. Vertrouw op de adem van deze grappige aap om je nagels sneller te laten drogen.

Deze schattige kleine helper werkt heel eenvoudig: leg de nagel op het kleine platform aan de voorkant van de aap en de aap begint automatisch te blazen. En blazen... en blazen... totdat de nagellak droog is. En wie goed kijkt, ziet ook dat deze schattige aap een prominente plek verdient op de badkamerplank of het dressoir. De aap geniet voluit van zijn rol als reddende engel vlak voor een feest op vrijdagavond of als de nagels nog snel even gelakt moeten worden voor dat etentje. De blazende aap redt je uit de brand tot de volgende keer als hij weer mag blazen alsof zijn leven ervan afhangt.

De nageldroger "Blazende aap" is een origineel cadeau voor nagellakenthousiastelingen van alle leeftijden. Hoog schattigheidsgehalte inbegrepen!

Productdetails

Nageldroger "Blazende aap"

  • Nageldroger in aapdesign
  • Met een druk op de knop blaast de aap nagellak droog
  • Materiaal: Plastic
  • Afmetingen: 10 x 8,5 cm
  • Gewicht: 92 g
  • Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T09:13:31+00:00