Contact

Wandrek "Cube“

€ 39,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit hippe wandrekje is met zijn moderne design een echte blikvanger in elke ruimte. In het metalen venster is gedacht aan ruimte voor een kamerplant, terwijl de rest van het rek op stijlvolle wijze met mooie en belangrijke zaken kan worden gevuld. Een superhip wooncadeau!

Other customers bought

Productbeschrijving

Modern en zakelijk, zonder dat het er ongezellig uitziet: dit “Cube”-wandrek brengt een helder accent aan in je woning. Een handig woonaccessoire dat er goed uitziet en plaats biedt aan je favoriete spulletjes en zelfs een kamerplantje.

De strakke lijnen gemaakt van massief metaal doen dit rekje lijken op een tot leven gekomen geometrische tekening, waarbij het zwevende houten blok zorgt voor een warme en huiselijke touch in het geheel. Perfect om af te maken met een paar boeken!

Dit cadeautje is praktisch en ziet er bovendien gelikt uit. Dat maakt het een leuk woonaccessoire om te geven bij bijvoorbeeld een housewarming of wanneer een bevriend stel gaat samenwonen. Een design waar je direct blij van wordt en heel lang plezier van zult hebben.

Productdetails

  • Materiaal: metaal /beukenhout /kunststof
  • Afmetingen: 11,4 x 11,4 x 38,1 cm
  • om op te hangen (inclusief gereedschap) of om neer te zetten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T05:37:23+00:00