Contact

Muismat met persoonlijke foto

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zit je om een origineel cadeau verlegen voor iemand die vaak achter de computer zit, dan is deze muismat met persoonlijke foto de ideale oplossing. Een uniek cadeau voor een kleurrijk bureau!

Maximum image width: 5000 px.

Maximum image height: 5000 px.

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie dagelijks achter de computer zit weet dat een goede muismat onmisbaar is. Muismatten zijn er in diverse maten, kleuren en vormen. Deze muismat met persoonlijke foto is echter uniek, omdat je er een foto op kunt laten zetten die niemand anders op de wereld heeft. Zoek een passend beeld in je digitale fotoarchief of scan een fraaie foto uit een fotoalbum. Je kunt kiezen uit een ronde of rechthoekige vorm.

Afhankelijk van het karakter van de ontvanger kun je kiezen voor een humoristische foto, maar net zo goed voor een mooie foto van de partner, het lieve huisdier of van het gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd er rekening mee dat de ontvanger de foto vrijwel dagelijks ziet. Als het een koffieliefhebber is, dan zou een heerlijk kopje koffie als foto natuurlijk een origineel beeld zijn of een foto van een lekkere pizza voor de pizzafreak!

Laat je creativiteit de vrije loop en kies dan de passende foto, die eenvoudig op de muismat kan worden afgedrukt. Daarmee is de muismat niet alleen een onmisbaar, praktische hulpmiddel bij het werken achter de computer, maar ook een blikvanger in kantoor of in de studeerkamer. Dit persoonlijke cadeau zorgt voor de nodige afwisseling tijdens het alledaagse leven en geeft het bureau een bijzondere, persoonlijke touch.

Productdetails

Afmetingen: 190 x 270 x 5 mm

 • Materiaal: 90% rubber, 10% polyester
 • Productdetails

  Afmetingen: 190 x 270 x 5 mm

 • Materiaal: 90% rubber, 10% polyester
 • Productdetails

  Diameter: 190 mm

 • Materiaal: 90% rubber, 10% polyester
 • Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2023-02-02T15:02:33+00:00