Contact

Moleskine Star Wars agenda 2016

€ 24,90
Incl. btw
- +
Darth Vader, de Jedi, Obi Wan Kenobi. Star Wars is nog steeds helemaal in, met zelfs in 2015 nog een nieuwe film in de bioscoop! Deze helden zijn niet meer weg te slaan uit de geschiedenis van onze cultuur, en met deze leuke kalender heb je een prachtig cadeautje in handen. Voor grote en kleine fans van Star Wars! Moge de tijd met u zijn!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze mooie agenda is speciaal door Moleskine samengesteld, bekend om zijn mooie vormgegeven producten van hoogwaardig papier en mooie materialen, op de markt gebracht voor iedereen die de karakters uit de wereldberoemde films een warm hart toedragen. Al jaren lang zijn deze figuren een belangrijk onderdeel van een hele grote fangroep die de strijd tussen goed en kwaad op een wel heel bijzondere manier aan het licht brengen. En nu in deze mooie agenda kun je niet alleen al je eigen notities en afspraken kwijt op de 144 bladzijdes, maar ook je eigen voorliefde voor Starwars elke dag te herinneren.

Niet alleen voor Star Wars fans een prachtig cadeau, maar voor iedereen die de problemen van Anakin Skywalker in het dagelijks leven tegenkomt. Want in het gevecht met Darth Vader herkennen we ook onze eigen strijd in het dagelijks leven, en deze handige en prachtig vormgegeven agenda zorgt er voor dat we tenminste onze eigen gevechten niet kunnen vergeten en op tijd op de plek aankomen waar we moeten zijn. Een prachtig cadeautje, leuk voor tijdens de feestdagen.

Productdetails

  • Weekagenda met inlegband en afgeronde hoeken
  • Elastiek om te sluiten
  • 144 bladzijdes wit papier
  • 70 g/m², zuurvrij
  • Taal: Engels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-25T19:00:21+00:00