Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Mok met foto in hartjes

  € 12,90
  Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Deze mok laat alle harten sneller kloppen! Je kunt er een foto op laten drukken die in een venster in de vorm van twee hartjes wordt geplaatst. Op die manier maak je een superlieve mok voor een geliefde en dit cadeautje is dan ook een echte aanrader voor Valentijnsdag.

  * Verplichte velden

  € 12,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Een hartje is leuk, maar pas met twee harten is de liefde compleet. Gelukkig maar dat deze mok er twee heeft dus. In de hartjes kun je een foto naar keuze laten drukken. Bijvoorbeeld van jou met je vriend of vriendin. Zo heb je in een handomdraai een wel heel lief cadeautje gemaakt.

  Het maken van je eigen liefdevolle creatie is eenvoudig. Je zoekt een leuke foto uit en bij het bestellen kun je deze uploaden. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je nog wat trekken en schuiven, zodat de foto perfect in het venster van de twee hartjes past. En klaar is je cadeautje!

  Aangezien de mok een venster heeft in de vorm van twee hartjes, behoeft het geen uitleg dat dit cadeautje vooral een mooie uiting van liefde is. Perfect geschikt om te geven op Valentijnsdag dus, maar liefde uiten kan natuurlijk ook op een verjaardag of elke andere dag van de week. Voor liefde is er immers altijd tijd!

  Productdetails

  • Mok met foto-opdruk in hartvorm
  • Materiaal: keramiek
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: ca. 9 x 8 x 8 cm
  • Let op: Deze mok is niet geschikt voor de vaatwasser

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2021-11-26T18:40:50+00:00