Contact

Mok "C8H10N4O2 – Cafeïne"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De essentie van koffie staat bij deze mok in de spotlight, namelijk de cafeïne. De mok "C8H10N4O2 – Cafeïne" ziet eruit als een maatbeker uit een laboratorium. De scheikundige formule geeft een kijkje in de werking van cafeïne. Deze speciale mok is een origineel cadeau voor verstokte koffiedrinkers en scheikundeliefhebbers. Dit is nog eens wat anders op de keukentafel!

Other customers bought

Productbeschrijving

C8H10N4O2, oftewel cafeïne: het broodnodige begin van de dag voor velen. Niets is lekkerder dan de geur van koffie in de ochtend en die eerste slok. De dosis energie die door je lichaam giert als je dan eindelijk echt wakker wordt. Dit alles hebben we te danken aan cafeïne, dat welverdiend in de spotlight staat bij deze mok.

De mok ziet eruit als een laboratorium maatbeker met op de achterzijde hoeveelheden in ml weergegeven. De mok is gemaakt van Borosilicaatglas zoals echte scheikundige maatbekers en daarmee bestendig tegen warmte en chemicaliën. Ook je simpele bakkie pleur is perfect voor deze speciale mok. Voel je een echte chemicus en droom over het winnen van de Nobelprijs terwijl je het zwarte vocht tot je neemt. Een beter begin van de dag kunnen wij ons niet voorstellen!

De scheikundige mok is een perfect cadeau voor slimme vrienden of wetenschappers die zonder koffie de dag niet doorkomen. Een cadeau voor een speciaal accent in huis of op kantoor. Geef het cadeau bij een housewarming of verjaardag - glimlach gegarandeerd!

Productdetails

Mok "C8H10N4O2 – Cafeïne"

  • Ontwerp geïnspireerd door laboratorium maatbekers
  • Met schematische voorstelling van de chemische formule van cafeïne
  • Maten in ml op de achterkant
  • Magnetron- en vaatwasser bestendig
  • Capaciteit: 400 ml
  • Materiaal: Borosilicaatglas
  • Afmetingen: 11 x 13 x 13 cm
  • Gewicht: ongeveer 0,15 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-24T09:56:34+00:00