Contact

Modern wijnrek voor fles en glazen

€ 14,90
Incl. btw
- +
Een van de dingen die altijd chique staat in de keuken of überhaupt in huis - is een wijnrek. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar een naar je smaak vinden is nog een hele klus. Vooralsnog staan de flessen dus op je aanrecht en dat is ook niet altijd een prettig gezicht. Zou het niet fijn zijn om ze mooi op te bergen?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het kan nu, met dit moderne wijnrek waar je ook glazen in kwijt kunt. Heel praktisch, maar toch ziet het rek er stijlvol uit. Deze hoeft de garage niet in, omdat je 'm eigenlijk niet in je zicht wilt hebben. Integendeel: dit exemplaar kan zo de keuken of de woonkamer in. Het is ook niet zo'n gevaarte als de meesten, maar een subtiel rekje voor een fles en een paar glazen. Is dit model wijnrek niet wat je in gedachten had? Kan, de meeste wijnrekken zijn natuurlijk massaal en hebben alleen ruimte voor de flessen. Deze is heel simpel en overzichtelijk en daarom altijd goed. Er kan maar een fles in dus die plaats je in de houder. Vervolgens pak je wat glazen en die hang aan de steel onder de fles. Hups, klaar. Zo zie je de glazen ook atlijd in mooie huizen in films. Vormt ook een mooi geheel om er een aantal op te hangen. Bovendien is het niet alleen mooi voor je eigen huis (en een aanvulling op je interieur), maar is dit wijnrek als cadeau ook een absolute winnaar.

Iedereen heeft flessen in huis, wijnfles of mooie waterfles dus dit accessoire kan iedereen gebruiken. Als jij het thuis hebt hangen en je krijgt visite, kun je erop rekenen dat mensen vragen waar je deze dan hebt gekocht? Want o zo praktisch, vooral die glazen die altijd al zo lastig zijn om schoon te houden. Doordat ze nu ondersteboven hangen, krijgt stof van binnen ook geen kans. Ideaal! Dus, de volgende keer dat je bij de persoon in kwestie op de borrel komt, neem je dit als cadeautje mee. Ook leuk voor iemand die geslaagd is, je vader wiens wijncollectie uit zijn voegen groeit of gewoon om iemand te bedanken. Dit wijnrek is er eentje in de categorie ''altijd-goed'' .

Productdetails

  • Kleur: wit
  • Moderne uitstraling
  • Voor flessen met een diameter van 8,5 cm
  • Stijlvol vormgegeven gleuf
  • Voor 2 glazen
  • Afmetingen: ca. 16 x 13 x 13 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T19:07:09+00:00