Contact

Minipoolbiljart

€ 8,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Heb je tijdens het werk even wat afleiding nodig? Dit minipoolbiljartt van 24 x 18 cm is een grappige manier om de boel even de boel te laten en op zoek te gaan naar een stukje ontspanning. Maak je bureau leeg en hup, het minipoolbiljart erop! Dit grappige cadeau-idee bevat een minipoolbiljart, twee kleine keus en natuurlijk bijbehorende biljartballen en een biljartdriehoek.

Productbeschrijving

Als op vrijdagmiddag het meeste werk erop zit en de stress langzaam wegebt, dan is het tijd om spontaan een pauze in te lassen. Roep je collega's erbij, er is vast wel iemand die een potje mee wil spelen. De verbazing is vast en zeker groot als je bureau opeens in een biljarttafel is veranderd, compleet met de gaten in de hoeken en zijkanten.

Deze miniset bevat bovendien twee keus, gekleurde poolbiljartballen en de driehoek om de ballen in te leggen. Wie begint er? Dit minipoolbiljart zorgt voor veel plezier in het kantoor, want poolbiljart spelen op een bureau, dat is toch veel origineler dan een potje tafelvoetbal? Ook in de pauze kan het bureau snel worden omgetoverd tot een minipoolbiljart om even een potje te spelen voor het werk weer begint.

Ervaring met poolbiljart is niet vereist. Iedereen kan deze keu wel tegen een bal aanstoten. Hier gaat het natuurlijk vooral om het plezier en om even afleiding te hebben tijdens het serieuze werk. De set met het minipoolbiljart is een passend cadeau voor iemand die zojuist een nieuwe baan heeft gekregen. Ook kun je het gezamenlijk cadeau doen aan een jarige collega, zodat iedereen er plezier aan beleeft.

Productdetails

 • Complete set bevat:
  • biljarttafel
  • 2 keus
  • biljartballen
  • biljartdriehoek
 • Materiaal: kunststof
 • Afmetingen: 24,5 × 17,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-05-25T22:26:58+00:00