Contact

Mini selfiestick

€ 24,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Handig om mee te nemen op vakantie is de mini selfiestick. Een selfie stick die uitgeschoven kan worden tot 66cm en daarmee ideaal is voor onderweg. Maak fantastische foto´s zonder dat je arm in beeld komt en neem de stick overal makkelijk meer naar toe.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De selfiestick is een super handig apparaat voor wanneer je groepsfoto´s wilt maken en zelf niet uit het shot wilt blijven. Met de nieuwe mini selfiestick kan je dit handige apparaat nu ook makkelijk meenemen op vakantie. Je schuift heel gemakkelijk de stick uit en drukt op het knopje in het handvat van de stick om meteen een leuke selfie of groepsfoto te maken zonder dat je iemand buiten hoeft te sluiten. De selfiestick schuift uit tot 66cm lengte en geeft je een uniek nieuw perspectief op je foto.

De stick werkt heel simpel met elke telefoon door de minijack kabel van de stick aan te sluiten op de koptelefoon ingang van je telefoon. Vervolgens plaats je jouw telefoon in de houder waarna je de houder in elke hoek kan draaien om de leukste foto´s te kunnen maken. Met het ingebouwde knopje in het handvat van de stick maak je gemakkelijk zo veel foto´s als je wilt zonder dat je de telefoon zelf aan hoeft te raken.

Voor je de leukste foto´s van je nieuwe vakantievrienden is de mini selfiestick een top cadeau om mee te nemen. Gebruik de stick om alles in je nieuwe omgeving vanaf een unieke hoogte vast te leggen zodat je eenmaal thuis aangekomen nog even goed kan nagenieten van alle mooie herinneringen.

Productdetails

  • Uitschuifbaar van 17 tot 66 cm
  • Met handige activatieknop verwerkt in het handvat
  • Werkt zonder batterijen
  • Makkelijk aan te sluiten met het bijgeleverde minijack kabeltje
  • Kopstuk is in verschillende hoeken te draaien
  • Formaat (ingeschoven): 4,5 x 17 x 2,5 cm
  • Werkt met bijna alle smartphones (zoals iOS en Android)
  • Android gebruikers kunnen gratis de Camera360 app installeren om de stick te gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T14:18:52+00:00