Contact

Mijn eerste mes - met persoonlijke gravure

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Niets zo aangenaam en rustgevend dan de schors van een gevonden tak snijden en het hout te graveren met cijfers, letters of tekeningen. Zo’n stokken zijn levende herinneringen aan een avontuurlijke dag in het bos. Natuurlijk vinden kinderen het de max om het snijwerk zelf te doen, maar dan moet bovenal de veiligheid gegarandeerd zijn en daarom is dit mes met persoonlijke gravure het ideale cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kan kinderen die vol energie zitten beter loslaten in de bossen en de natuur dan ze de ganse dag voor de televisie te zetten! Een van de favoriete activiteiten is natuurlijk het graveren van een gevonden tak om die als wandelstok te gebruiken. Wij van de redactie worden al zeemzoet van nostalgie als we eraan terugdenken.

De veiligheid van kinderen is natuurlijk de voornaamste prioriteit in alle gevallen en zeker wanneer het aankomt op het omgaan met messen. Dit mes is daarom perfect als eerste mes, omdat het speciaal ontworpen is voor deze reden. Het lemet zelf is rond en roestvrij en heeft dus geen spits, scherp uiteinde, zoals de meeste messen. Een borgring die boven de fijne beukenhouten afwerking zit, voorkomt het onbedoeld dichtvouwen van het blad.

Wij raden steeds aan om kinderen dit mes enkel onder toezicht te laten gebruiken, maar desalniettemin is met dit “beginnersmes” de veiligheid dermate gegarandeerd, dat kinderen op een veilige manier kunnen leren omgaan met messen. Een les waarvoor ze je nog lang dankbaar zullen zijn. Om het af te maken kan je nog een gravure van 20 tekens naar keuze aanbrengen. Topcadeau!

Productdetails

  • Let op: 
    • Gelieve geen speciale tekens te gebruiken voor de gravure
    • Aangezien het om een natuurproduct gaat, kan de gravure onregelmatig of anders uitvallen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-09-27T06:29:51+00:00