Contact

Messenset "sardientjes"

€ 49,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Iedereen die graag kookt, weet dat sardientjes erg lekkere en smaakvolle visjes zijn. Maar deze visjes hebben nu ook een hele andere functie. In de vorm van een messenset helpen ze nu alle hobbykoks en fijnproevers bij het snijden van daadwerkelijk alle ingrediënten. En als je klaar bent met het snijden, doe je ze gewoon terug in het blikje sardienen. Origineel en praktisch!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij ook zo'n gepassioneerde hobbykok? Dan weet je ook goed dat in de keuken een goede koksuitrusting nodig is. Zo heb je een goed assortiment pannen nodig. En natuurlijk een schort die je kleding beschermt. En een degelijke snijplank is ook niet onbelangrijk. Maar het allerbelangrijkste zijn nog wel de messen die je gebruikt. Of het nu verse kruiden, uien, groentes of een goed stuk vlees is: voor al deze kostelijkheden zijn verschillende messen nodig van goede kwaliteit. Alleen zo kan je alle ingrediënten perfect snijden om ze daarna samen te voegen tot een heerlijk gerecht. Maar het is ook niet geheel onbelangrijk hoe jouw koksuitrusting eruit ziet. Want koken met een standaard uitrusting zorgt voor lang niet zoveel plezier als een originele uitrusting.

Dit messenset in de vorm van een blik sardientjes is daarom een fantastisch cadeau voor iedereen die graag stijlvol en origineel kookt. Op het eerste gezicht ziet het messenblok eruit als een groot traditioneel Frans blik met sardientjes, die al heel kostelijk vormgegeven is. Maar alle sardientjes steken met hun kopjes boven het blik uit! Want dit blikje sardientjes is namelijk de houder voor vijf messen, waarvan de handvatten als sardientjes zijn vormgegeven. Voor ieder recept en gelegenheid heb je een passend mes! Daarmee is dit messenset onmisbaar in iedere keuken. Een uniek en decoratief geschenk voor iedereen die van opvallende keukenmaterialen houdt en onmisbaar in ieder huishouden.

Productdetails

  • Messenblok in de vorm van een blik sardientjes
  • Inclusief 5 messen met handvatten in sardientjes-design
  • Afmeting: ca. 34 x 14,8 x 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-28T20:21:32+00:00