Contact

Maiskolfhouder met honkbalknuppel design

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze honkbalknuppel weet je zeker dat je een home run weet te slaan tijdens de BBQ. Deze maiskolfhouders maken het wel heel gemakkelijk om de maiskolf te eten. Net van de BBQ af is een maiskolf vrij heet, je verbrand zo je vingers. Deze honkbalknuppel zorgen ervoor dat dit gelukkig verleden tijd is. Ook zo’n hekel aan dat geklieder als je een maiskolf eet? Deze maiskolfhouders maken het je lekker makkelijk! Doe deze honkbalknuppel cadeau en zorg voor een geslaagde party!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat hebben BBQ en honkbal met elkaar gemeen? Juist, ze zijn allebei Amerikaans! Bij de originele BBQ hoort natuurlijk een lekkere maiskolf, maar die zijn lastig te eten, want ze zijn heet als ze van de grill komen en kleverig. Daar is nu een oplossing voor: deze superleuke maiskolfhouders met honkbalknuppel design!

Makkelijk in het gebruik en met een grappige look zorgt deze knuppel ervoor dat je met elke BBQ een homerun slaat! Deze maiskolfhouders met honkbalknuppel design zorgen bij elke party voor een superleuke sfeer. Ze zijn gemaakt van plastic en slijtvast, door de goede grip liggen ze lekker in de hand. Precies wat je nodig hebt om te genieten. Het is een geweldig cadeau voor liefhebbers van de USA en honkbal!

Productdetails

  • 2 setjes maiskolfhouders
  • Specificaties: 
    • Op de maiskolf te schroeven, van boven en beneden. 
    • Ligt goed in de hand. 
  • Materiaal: Plastic
  • Kleur: Zwart, geel
  • Maten: 3 x 14 cm, 6 x 4,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-04-16T21:34:04+00:00