Contact

Magnetisch krijtbord "Hert" met gravure

€ 38,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een hert aan de muur, dat is een teken aan de wand! Een teken van gezellige huiselijkheid. Daarvoor hoef je gelukkig geen echt hert te schieten, dat kan veel stijlvoller. Zoals dit decoratieve hert, dat bovendien nog een stuk praktischer is dan een opgezet stuk! Aan dit magnetische hert kun je namelijk ook nog allerlei dingen ophangen, én jue kunt erop schrijven. Een decoratief cadeautje voor in de werk- of woonkamer.

* Verplichte velden

€ 38,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor dit stuk wild aan de muur heb je helemaal geen jager nodig! Deze magnetische lei is vormgegeven als hertsilhouet en vormt op die manier een sierlijk stukje design voor aan de muur. Het zwarte hert is gemaakt van metaal en dus kun je er met de bijgeleverde magneten van alles aan ophangen. Notities, visitekaartjes of gewoon een verzameling van mooie afbeeldingen, het kan allemaal zonder zorgen aan dit hert worden bevestigd.

Het bord is 33,5 x 53 cm groot, wat - toegegeven - aanzienlijk kleiner is dan een echt hert, maar nog altijd genoeg ruimte biedt aan notities en andere kleine kaartjes of briefjes. Het kunstwerkje kan worden voorzien van een gravure, waardoor je van deze praktische blikvanger een persoonlijk cadeau kan maken.

Dit leuke woonaccessoire is een leuk cadeau-idee voor een housewarming. Er is ruimte voor vijftien tekens dus wees vooral creatief. Een familienaam, een korte opmerking of een ludieke woordspeling, het kan allemaal!

Productdetails

  • Magneetlei voor notities en magneten
  • Incl. 6 magneten 
  • Incl shroeven en pluggen
  • Gravure mogelijk tot 15 tekens (geen speciale tekens mogelijk)
  • Grootte: 33,5 x 53 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T01:13:46+00:00