Contact

Magnetenset 'klavertje vier'

€ 7,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Deze praktische magneten zorgen er voor dat je een beetje geluk op je koelkast kunt plakken! Een leuk cadeautje voor iedereen die wel eens leuke magneten wil hebben om kleine briefjes, boodschappenlijstjes en mooie uitspraken op zijn koelkast wil hebben. Een prachtig cadeautje voor iedereen die wel eens wat geluk in zijn of haar leven verdient!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Geluk ligt voor het oprapen - alleen niet voor iedereen! Of misschien weet niet iedereen precies waar ze moeten zoeken. Gelukkig brengen deze leuke magneten daar een beetje verandering in!

Met deze magneten kun je namelijk je koelkast of enig ander magnetisch oppervlak omtoveren in een bron van geluk. Speciaal voor iedereen die wel wat geluk kan gebruiken, bijvoorbeeld een erg leuk cadeautje voor als iemand een belangrijk proefwerk of tentamen moet maken, of wanneer het iemand niet lukt om een baan te vinden. Je hoeft er dan weinig woorden aan vuil te maken, iedereen begrijpt direct wat je met dit leuke cadeautje wilt zeggen: veel geluk! En dat niet alleen, want deze leuke magneten zorgen immers voor jarenlang geluk, net zolang je ze op je koelkast hebt geplakt!

Een prachtige manier om aan iemand te laten weten dat je aan ze denkt, en in een mooie uitvoering waarmee je iedereen sowieso een plezier doet! Ook handig natuurlijk voor op kantoor! Of op een white board. Waar dan ook, een beetje geluk kan nooit kwaad! In een leuke set van vier klavertjes vier, zodat je zowel geluk in de liefde als in het spel kunt hebben. Ja, genoeg geluk voor het hele gezin met deze leuke set magneten!

Productdetails

  • 4 magneten in vorm van een klavertje vier, in twee soorten groen (elk 2 stuks). 
  • Met diameter van ca. 2,5 en 2 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-07T04:13:11+00:00