Contact

Magische magneetzandloper

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Heb je je weleens afgevraagd hoe een zandloper zou werken als er geen normale zandkorreltjes in zaten, maar kleine magnetische korrels? Wij niet in elk geval. Dat blijkt na het zien van deze zandloper toch zonde te zijn, want het geeft een wel heel gaaf en bijzonder effect. Gelukkig maar dat de bedenkeer van deze zandloper er wél aan heeft gedacht en het vervolgens ook gewoon heeft gemaakt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Doordat de korrels in deze zandloper magnetisch zijn neemt het zand steeds weer willekeurige en bijzondere vormen aan die van de zandloper een echte blikvanger maken! Of je hem nu op je bureau, op een kast of op tafel hebt staan, dat hij voor vele verwonderde blikken zal zorgen is een zekerheidje.

De zandloper ziet er op zichzelf al interessant uit, met zijn sierlijke ronde vorm, zijn houten basis en het heldere glas. In die houten basis zit ook een magneet, waarop het zand reageert.

Zandlopers zijn het klassieke symbool voor tijd en vergankelijkheid, maar deze zandloper laat ook heel mooi zien dat er door de tijd heen ook hele mooie dingen kunnen ontstaan. Het spektakel duurt ongeveer een minuutje. Het zand loopt vanuit het bovenste deel naar beneden en eenmaal op de bodem gevallen zorgt het magnetische veld uit de voet ervoor dat de korrels zich steeds weer op een andere manier samenpakken. Zo kun je met deze zandloper steeds weer een kort momentje creëren, om even verwonderd te raken en stil te staan bij de mooie dingen van het leven.

Productdetails

  • Zorgt voor fascinerende vormen in het zand
  • Looptijd: ca. 1 minuut
  • Kleur: transparant, beige, zwart
  • Materiaal: glas, magnetisch zand, metaal, kunststof
  • Afmetingen: 17,5 × 8 × 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T15:44:02+00:00