Contact

Magische lasso flessenhouder

€ 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Stijlvol en crazy. De magische lasso flessenhouder is een verbluffend cadeau die wijnflessen ogenschijnlijk laat zweven. Praktisch en een bijzonder originele tafeldecoratie.

Other customers bought

Productbeschrijving

Met de lasso vingen de cowboys vroeger koeien, maar vandaag de dag vang je er ook een heerlijke fles wijn mee! De lus van deze sierlijke, witte lasso past perfect om de hals van een fles wijn en de gevangen fles lijkt vervolgens boven de tafel te zweven. Een bijzonder cadeau dat natuurlijk ook prima in combinatie met een fles wijn gegeven kan worden. Vanzelfsprekend is dit ook een cadeau wat je jezelf kunt schenken. Met een afmeting van ca. 17,5 x 19,5 x 21,5 cm past deze blikvanger op iedere tafel. De lasso roept ook beelden van de zeevaart op. Associaties met de paalsteek, de mastworp en de platte knoop liggen voor de hand. Deze lasso gaat dus ook ook prima samen met een maritiem cadeau, geschikt voor mensen die aan de scheepvaart hun hart hebben verpand.

Het inschenken van een glaasje wijn op een verjaardag of bij een gezellig etentje is nu veel spannender en leuker dan voorheen. Geen liggende fles uit het wijnrek of de wijnkelder, nee, een goede wijn vang je vandaag de dag met een lasso! De wijnfles lijkt losjes in de lasso te liggen, maar deze magische lasso flessenhouder is bijzonder stabiel, zodat er geen druppel wijn verloren gaat. Deze wijnpresentatie mag de ware wijnliefhebber niet missen.

Productdetails

  • Afmeting verpakking: 7 x 33 x 13 cm
  • Materiaal: verzinkt metaal, kunststof koord

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-05-29T17:43:34+00:00