Contact

Lovehandles – originele muffinvormpjes

€ 15,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Het dragen van een te krappe broek leidt meestal tot de accentuering en het benadrukken van dat wat veel mensen liefkozend als ''lovehandles'' beschrijven, dat kleine vetrolletje wat net over de broekrand te zien is. Op dit fenomeen zijn deze grappige muffinvormpjes gebaseerd. Ook muffins willen nog wel eens over het randje van het vormpje kijken. Ironisch genoeg zorgt het eten van veel muffins juist tot de beroemde lovehandles.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze muffinvormpjes maken de genietende eter van een muffin direct aan het lachen. Tegelijkertijd geeft het vormpje ook meteen een waarschuwing af. De muffinvormpjes laten de lovehandles wel heel duidelijk zien, waarbij de muffin tops, zoals ze in het Engels genoemd worden, ook over de rand komen. Daarmee is het ook een knipoog naar de mensen die inderdaad wat lovehandles beginnen te krijgen. De echte vetrolletjes zijn alleen niet zo lekker als de eigen gebakken muffins in deze vormpjes.

De grappige muffinvormpjes zijn daarom vormgegeven als blauwe jeans. Ze zijn daarmee een kleine verwijzing naar alle mensen die zich de muffins soms een beetje te goed laten smaken en waarbij ook al wat muffin tops over de broek gaan hangen. Dus geniet intens van je muffins, maar wel met mate. Als jij graag bakt en gevoel voor humor hebt, is dit het perfecte cadeau. Iedereen die jouw zelfgebakken muffins ziet, zal direct in lachen uitbarsten en maar al te graag zo'n geweldige muffin gulzig opeten. Want wie wil nu niet de lovehandles van deze muffins weg eten? Het is een leuk idee voor alle zoetekauwen die soms toch iets te graag muffins eten. De set bestaat uit 4 hoogwaardige siliconen vormpjes. Ze zijn hittebestendig en vaatwasserbestendig. Zo maak jij jouw visite flink aan het lachen de volgende keer als ze voor een kopje koffie langskomen!

Productdetails

  • Set van 4 originele muffinvormpkes in jeans-design
  • Amfetingen: per stuk 5 x 6 cm
  • Materiaal: siliconen
  • Herbruikbaar en vaatwasserbestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T19:40:53+00:00