Contact

Lovebox - Just Married

€ 45,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze mooie doos vol liefde kun je de huwelijksgeloftes op een wel heel bijzondere manier vieren. Samen met je geliefde kun je een prachtige avond en nacht tegemoet zien. Een mooi cadeau voor Valentijnsdag of als je een jaar bij elkaar bent. Een leuke doos vol verrassingen om elkaar eens helemaal te verwennen! Met deze doos ga je een sensuele, romantische nacht tegemoet!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer je pas getrouwd bent zou je er alles aan moeten doen om dat jonge geluk zo lang mogelijk vast te houden. Geniet van elkaar met alle teugen, laat de wittebroodsweken zo lang mogelijk duren, voordat het gewone leven weer begint. Maar of je nu net getrouwd bent, of al vele jaren terug kunt kijken naar je trouwdag, of misschien ben je elkaar nog maar net aan het ontdekken - het maakt helemaal niet uit. Want deze doos is speciaal gemaakt voor iedereen die samen met zijn of haar geliefde een spannende sensuele tijd tegemoet wil gaan.

Een doos vol met spannende verrassingen, en leuke spelletjes om elkaar weer van een hele nieuwe kant te leren kennen. Een plumeau gemaakt van zachte veertjes om elkaar opgewonden te maken door de gevoelige delen van je geliefde er mee te strelen, en een leuk belletje waarop staat "ring for a kiss", zodat je altijd je partner kunt laten weten hoe laat het is! Tijd voor een kusje! En verder nog heel veel leuke kleine accessoires die in het teken staan van jullie gezamenlijke liefde. Een leuke doos vol met verrassingen, speciaal voor een stel dat voor elkaar gekozen heeft.

Productdetails

 • De koffer bevat :
  • Het liefdesspel
  • Massagecrème
  • Een veer
  • Een bel « Ring for a kiss »
  • Een satijnen band
  • Twee armbandjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-03T15:03:22+00:00