Contact

Lippenbalsem "Ananas“

€ 6,90
(€ 690,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze lippenbalsem krijg je de smaak van het zuiden aan je lippen. Hij ziet er namelijk niet alleen uit als een feestelijke ananas, zo smaakt hij ook! Maar een lippenbalsem doe je uiteindelijk natuurlijk niet op voor de smaak, maar voor bescherming en tegen uitdroging. En ook daar zorgt deze ananas gelukkig voor.

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms heb je van die kleine dingetjes die superleuk zijn om cadeau te geven. Deze ananas is zo’n kleinigheidje. De lippenbalsem heeft niet alleen de vorm van de tropische vrucht, maar ook de smaak. Zo worden je lippen beschermd en zacht en soepel gehouden met een lekker zoet smaakje, helemaal kiss-proof dus!.

Behalve de balsem zelf is het toch vooral de feestelijke look van dit cadeautje die het zo leuk maakt. De knalgele ananas zorgt namelijk direct voor een vrolijk en tropisch gevoel. Je krijgt eigenlijk gelijk zin om aan het strand een sambadansje te doen en van een cocktailtje te genieten.

Dit vrolijke cadeautje is leuk als kleinigheidje tussendoor, om je moeder, zus of een goede vriendin eens te verrassen. Gewoon, omdat je diegene zo lief vindt! Want voor de leukste cadeautjes is helemaal niet per se een speciale gelegenheid nodig.

Productdetails

  • Lippenbalsem in ananaspotje
  • Met ananassmaak
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: geel, groen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T22:14:20+00:00