Contact

Lijstje met gravure voor babyfoto

€ 29,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Bij een bijzondere gebeurtenis hoort een bijzonder cadeautje. En de meest bijzondere gebeurtenis in het leven is misschien wel de geboorte. Wie net vader en moeder is gewoden vind daarom ook niets zo leuk als een prachtige foto van het nieuwe kindje. En bij zo’n foto hoort natuurlijk ook een sierlijke lijst, zoals dit zilveren cadeau, waarop je alle gegevens van het kindje kunt laten graveren.

* Verplichte velden

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze fotolijst is ontworpen met het oog op een babyfoto. Zo kun je op het rechterpaneel alle gegevens van het kindje laten graveren: De naam, de geboortedatum, het gewicht en de lenge en daaronder nog de tijd waarop het nieuwe leven is geboren. Daarnaast is het lijstje voorzien van de nodige sierlijke details, zoals hartjes en een zilveren beertje.

In het linkerpaneel is dan plaats voor een prachtige foto van het nieuwe jongetje of meisje. Zo is dit cadeau een langdurige herinnering aan dat ene bijzondere moment: Het begin van een nieuw leven. Een moment om nooit te vergeten? Ja, een geboorte vergeet niemand – daar heb je geen cadeautje voor nodig. Maar voor een fijne en siervolle herinnering zit je met dit geschenk wél helemaal goed!

Dit fotolijstje is een ideaal geschenk om mee te nemen naar een kraambezoek. Met zijn gravure en de reliëfafbeeldingen van een schattig beertje en hartjes is dit lijstje zonder foto al een lust voor het oog. De ouders kunnen vervolgens hun favoriete foto van hun nieuwe aanwinst uitzoeken om deze in het lijstje te plaatsen – of je doet er nog een schepje bovenop en verrast hen met een fotosessie bij een professionele babyfotograaf bijvoorbeeld.

Productdetails

  • Lijstje voor babyfoto, met gravure
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Openklapbaar
  • Met reliëf-afbeeldingen
  • Met haakjes om op te hangen
  • Voor een foto van 10 x 10 cm
  • Materiaal: verzilverd en gelakt
  • Kleur: zilver (glanzend)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T11:34:01+00:00