Contact
Contact

Lichaamsmassage - Beverwijk

€ 59,95
Incl. btw
- +
Deze lichaamsmassage zorgt voor een ontspannen belevenis waar spieren en bloedsomloop zich zeer op verheugen. De rug, nek, schouders, benen en armen worden in 60 minuten tijd professioneel en vakkundig gemasseerd. Een verkwikkende activiteit waarbij je niets anders doet dan ontspannen!
pin delete 4.679300
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Een lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest.Het beauty centrum in Beverwijk is gespecialiseerd in vele vormen van massage. De lichaamsmassage van 60 minuten is een absolute aanrader bij stress, zorgen of stijve spieren. Vaak is lichamelijke conditie een afspiegeling van de geestelijke toestand.

Wie veel stress heeft op het werk of door privéomstandigheden, krijgt in veel gevallen ook sneller last van lichamelijke problemen. Met deze lichaamsmassage sla je twee vliegen in een klap. Je komt tot rust en de spieren van de rug, de nek, schouders, de benen en armen genieten van de behandeling. Ook de bloedsomloop wordt door masserende bewegingen ondersteund en dat is indirect weer goed voor het hart. Deze lichaamsmassage is ook een ondersteuning bij spierpijnen en zorgt voor soepele gewrichten. Door een uur lang ontspanning blijken ook vaak andere klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid of vermoeidheid af te nemen en soms zelfs helemaal te verdwijnen.

De vakkundige masseur of masseuse weet precies welke technieken tot het beste resultaat leiden. Zelf toe aan een stuk ontspanning of heb je een goede vriend of kennis die wel wat rust kan gebruiken, dan is de lichaamsmassage van 60 minuten natuurlijk ook een leuk en origineel cadeau-idee.

Productdetails

 • 60 minuten lichaamsmassage in Beverwijk
 • Rug, nek, schouders, benen en armen
 • Geldig voor 1 persoon

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-02-15T18:56:46+00:00