Contact

Leonardo: Luxe Whisky set met gravure

€ 109,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

Levertijd 3-5 dagen

Fijne wijnen ook vragen om een ​​passende glazen! Met deze hoge kwaliteit en handgemaakte whisky set, bestaande uit een karaf en twee glazen, kan whisky fans niet genieten van alleen stijlvol, maar ook in goed gezelschap van hun favoriete drankje. Ideaal geschenk voor whisky liefhebbers met klasse!

* Verplichte velden

€ 109,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Samen met een goede fles whisky u zeker de liefhebbers van de heerlijke Gaumenschmeichlers bereiden met deze handgemaakte hoge kwaliteit whisky Set van Leonardo een speciale traktatie! Of het nu met of zonder ijs, de aromatische verscheidenheid aan whisky's is echt te hebben gewaardeerd wanneer u de populaire drank drinken uit een overeenkomstige glas whisky. En stijlvol, het is allemaal!

De handgemaakte set bestaat uit een decanteerinrichting met aanpassing stop en twee glazen. Alle drie de delen zijn dan ook in goede Leonardo kwaliteit. De bepaalbare u graveren miste het toestel een persoonlijk tintje. Zowel de werper en de twee glazen dragen de naam en het jaar van de geboorte van de ontvanger - een echt unieke gift. En bovenal een geschenk, waarop de whisky liefhebbers zullen genieten voor een lange tijd.

Een top cadeau-idee voor een stijlvolle whisky kenners die niet alleen uw favoriete drankje, maar ook de bijbehorende accessoires veel waarde aan een goede kwaliteit te zetten.

Productdetails

Leonardo: Luxe Whisky set met gravure

Set van twee glazen en een karaf
Leonardo in bewezen kwaliteit
Karaf en glazen persoonlijk gegraveerd (naam en geboortejaar)
speciale tekens!
Design "Last Gentleman"
Afmetingen (karaf): ongeveer 26 cm hoog, (inclusief stekker.) Ø 13 cm
Capaciteit (karaf): 1, 5 liter
Afmetingen (glas): circa 9 cm hoog; Ø 8,5 cm
Materiaal: Glas


Opmerking: Alle delen van de set zijn handgemaakt. Kleinere Unfeinheiten zoals bellen in het glas kan optreden tijdens het vervaardigingsproces.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-09-25T16:07:33+00:00