Contact

LED Water Speakers

€ 49,90
Incl. btw
- +
Deze LED Water Speakers zetten geluid om in een spectaculaire water show. Naast dat deze speakers fantastisch geluid produceren zetten ze de geluidsgolven om in een fontein welke binnen in de glazen kap van de speaker rondspuit. Een knallend goed cadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Als de lavalamp niet al een tijdje van het podium verdwenen was dan zou dat nu gebeurd zijn door de komst van de LED Water Speakers. Deze speakers geven je namelijk niet alleen een visueel spektakel maar geven je tevens knallend goed geluid! Een cadeau met twee functies die je zowel visueel als audiovisueel zal blijven vermaken.

De LED Water Speakers is een set bestaande uit een linker en rechter speaker die zelfs zonder waterfunctie al een leuk cadeau was geweest. Maar deze speakers hebben een geweldige extra functie in de vorm van een watershow. Zodra de speakers geluid opmerken reageert de waterfunctie meteen met een water en kleuren demonstratie van de geluidsgolven die op dat moment af worden gespeeld. In 4 verschillende kleuren en met waterstralen van verschillende hoogtes laten deze speakers jouw muziek visueel tot leven komen. De speakers hebben beide een vermogen van 6 Watt en kunnen makkelijk aangesloten worden met een 3,5 mm minijack kabel of met de ingebouwde USB poort. Daarmee zijn de speakers aan te sluiten op de meeste smartphones, MP3 spelers, MP4 spelers, tablets en laptops. De ingebouwde versterker zorgt voor een knallend goed geluid van dit toffe cadeau.

Koop de LED Water Speakers nu bij cadeautjes.nl en Get the Party Started.

 

Productdetails

  • Licht en draagbaar
  • Met 5 LED lampjes die in 4 kleuren branden
  • Kleurrijke fonteinen
  • 3,5 mm minijack aansluiting
  • USB Poort
  • Werkt met de meeste smartphones, MP3/MP4 spelers, Tablets en Laptops
  • Output: 2 x 6 Watt
  • Ingebouwde versterker

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T05:38:15+00:00