Contact

Labyrint spaarpot

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met deze labyrint spaarpot zijn jouw hardverdiende centen helemaal veilig en je beschermt jezelf tegen impulsieve aankopen. Wie dit spaarvarken wil plunderen, moet letterlijk twee keer nadenken. Ten eerste of je het geld daadwerkelijk wil uitgeven. Ten tweede hoe je het geld eruit krijgt, want eerst moet je het balletje door het doolhof zien te krijgen. Een spaarzaam cadeau!

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij ook zo iemand met een gat in de hand? Vanaf nu kun je je spaargeld ook zorgeloos thuis bewaren. Je hoeft het nooit meer naar de bank te brengen of op een spaarrekening te zetten. Deze spaarpot is een perfect cadeau voor iedereen die graag iets zuiniger met zijn geld wil doen. Daarvoor heb je geen belastingadviseur nodig en je hoeft ook geen verstand te hebben van de beurskoersen. Want deze labyrint spaarpot zal jouw geld goed en zeker beheren.

Het is niet mogelijk om er zomaar even wat uit te halen. Om jouw spaargeld hieruit te krijgen, moet je eerst bewijzen dat je het waard bent. Dit doe je door het balletje door het 3D labyrint te bewegen. Pas als dat gelukt is, gaat het klepje open en kan je er wat munten uithalen. Dit vergt behoorlijk wat geduld, waardoor je misschien opgeeft. Dan blijft het geld veilig opgeborgen! Dit slimme cadeau behoedt je daarmee automatisch voor plunderingen van het spaarvarken. En ook kan het niet door vreemden zomaar gestolen worden. Het pakken van geld uit de pot is alleen mogelijk door goed na te denken, wat bijzonder goed werkt bij mensen die veel impulsieve aankopen doen en daar vaak spijt van hebben. Bovendien is het ook leuk om een gevulde labyrint spaarpot cadeau te doen. Zo wordt het geven van geld meteen een stuk persoonlijker en origineler!

Een ding is zeker: iedere cent is hier goed opgeborgen!

Productdetails

  • Afmetingen: 11 x 11 x 11 cm
  • Materiaal: doorzichtig kunststof
  • Metalen balletje in het midden van het 3D-labyrint

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T06:07:54+00:00