Contact

Kurkentrekker “Olifant”

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Het is misschien geen goed idee om van een mug een olifant te maken, maar wat dit cadeautje bewijst, is dat het wel een heel leuk idee is om van een olifant een kurkentrekker te maken. Of nu ja, dit cadeautje is natuurlijk niet écht van olifant gemaakt, dat zouden we zo’n prachtig dier nooit aan willen doen. Hij is gewoon van hout en metaal, maar wel met de looks van een olifant. En bovenal een superleuke cadeautip!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie zei er dat kurkentrekkers saai waren? Dan is diegene zeker nog nooit in een achtbaan geweest? En deze olifant zal ook wel aan de aandacht van die persoon zijn ontsnapt. Dit is wat ons betreft namelijk toch wel een van de leukste en meest originele kurkentrekkers die er zijn te vinden.

Dit leuke design is gemaakt van metaal en hout en vormt ingeklapt een schattig olifantje, maar wanneer je hem uitklapt blijkt de geslurfde vriend ineens ook een begenadigd opener van wijnflessen te zijn. Dat komt mooi van pas, want waren we niet toevallig op een gezellig feestje?

Voor olifantenliefhebbers die wel van een feestje en een goed glas wijn houden is dit cadeautje zeker een item dat niet mag ontbreken in de serviescollectie. Deze sierlijke flesopener zorgt bij elke ontkurkte fles weer voor een glimlach. Een slim design, dat stiekem bijna te leuk is om weg te geven!

Productdetails

  • Kurkentrekker
  • In de vorm van een olifant
  • Materiaal: hout, roestvrij staal
  • Afmetingen: 8 x 7 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T17:03:10+00:00