Contact

Kroon "Happy Birthday"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het kapsel zit goed, de stapoutfit is uitgekozen dus de verjaardag kan nu goed gevierd worden! Ho, even wachten. Een accessoire ontbreekt nog in dit geheel: een verjaardagskroontje. Met heel toepasselijk 'Happy Birthday' op je hoofd mag je de straten doorkruisen. Als je nu nog niet van alle kanten gekust wordt.. gekroond ben je in ieder geval al.

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een normale stapavond pak je misschien niet zo uit. Vaak heb je een stamkroeg waarbij een spijkerbroek en shirtje oké zijn en je niet te gek wilt doen met jurkjes, sieraden of tierelantijnen. Maar, hier hebben we het over je verjaardag en dat is een speciale gelegenheid. Hier mag je wat meer voor doen - de mens zal weten dat er iemand jarig is.

En hoe doe je dat beter dan in een mooie outfit, goed kapsel, mooie sieraden én om het af te maken: deze 'Happy Birthday' kroon. Nu zal het niemand meer ontgaan wie de birthday girl is. En terecht, het is jouw dag! Loop je aan het begin van de avond de kroeg in en denkt je medemens misschien nog: ‘heh, wat overdreven met zo’n kroon’ – wed dan maar dat ze een paar uur later zelf staan te zingen en vragen of ze je kroontje even mogen lenen voor een selfie. Wie weet wat voor mooie vriendschappen er ontstaan door dit kroontje. Overigens kun je dit kroontje natuurlijk ook leuk cadeau doen aan die jarige vriendin, of gewoon voor de fun om te kijken hoe de omgeving erop reageert. Wie zegt dat je echt jarig moet zijn om deze kroon te dragen, je mag jezelf altijd vieren (misschien krijg je wel een gratis drankje voor je ‘verjaardag’).

Van dit kroontje heb je de hele middag en avond plezier en je haar blijft nog goed zitten ook. Brunette of blondine, het maakt allemaal niets uit, deze kleuren staan iedereen en fleuren de boel ook meteen op. Hopelijk houdt de kroon het de hele avond vol zodat je daarna een leuk aandenken hebt dat je op je kamer zet. Voor een avond voel je je een prinsesje door dit accessoire en hoor je je niet altijd zo te voelen. Hartelijk gefeliciteerd!

Productdetails

  • Verjaardagskroon
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: ca. 15 x 11 x 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T15:22:39+00:00