Contact

Krijtbord "Wereld"

€ 45,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit krijtbord is wel heel indrukwekkend! De continenten en eilanden zijn gemaakt van kurk en voorzien van een krijtbordlaag, zodat je er met krijtjes zelf notities op kunt aanbrengen. Daarnaast is deze buitengewoon mooie wereldkaart natuurlijk een superleuke decoratie voor aan de muur in de woon- of slaapkamer en de keuken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kaart is meer dan een te gekke woondecoratie alleen. Hiermee kun je de fantasie prikkelen van degene die dit cadeau mag ontvangen. De continenten en eilanden zijn gemaakt van kurk met een krijtbordlaag en kunnen vervolgens met een krijtje worden beschreven.

Dit cadeau is leuk voor vrienden die een wereldreis plannen, zodat ze thuis kunnen uitstippelen welke landen en bezienswaardigheden er op de planning staan. Markeer bijvoorbeeld de grote wereldwonderen, de Chinese Muur, de Tafelberg of de Maya-tempels. Inderdaad, er is heel veel te zien op de wereld en voor de reislustigen die maar geen genoeg ideeën kunnen krijgen voor de volgende bestemming is dit cadeau een echt pleziertje.

Natuurlijk kun je ook allerlei andere notities kwijt op dit bijzondere krijtbord, ze hoeven niet per se iets met reizen te maken te hebben. Zo is dit krijtbord ook leuk als decoratief memo-bord voor op kantoor, bijvoorbeeld!

Productdetails

  • Krijtbord in vorm van wereldkaart
  • Kan direct op de muur worden aangebracht (zelfklevend)
  • Inclusief krijtjes
  • Materiaal: kurk, krijtbordvinyl
  • Afmetingen: 45,5 × 100 × 0,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-06T20:30:26+00:00