Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

Korte cursus circuitrijden - Almere

OP VOORRAAD

Kijk jij ook zo vaak op televisie naar racewedstrijden? Of misschien ben je wel eens bij een wedstrijd geweest. Waarom zou je het niet eens zelf uitproberen? Dat kan op het race circuit in Zolder! Ook jij kunt leren als een echte autocoureur over de baan te scheuren met gierende bannen. Een onvergetelijke ervaring!

 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden, perfect als last-minute cadeau
 • Klantenservice: 020-808 28 08
 • 30 dagen gratis retourneren1
 • Gratis verzending vanaf € 60,-
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Event Image

€ 245,00
- +
Incl. BTW, gratis verzending.
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden, perfect als last-minute cadeau
 • Klantenservice: 020-808 28 08
 • 30 dagen gratis retourneren1
 • Gratis verzending vanaf € 60,-
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Event Image

Productbeschrijving

Details

Hoe cool zou het zijn om eens met een hele snelle auto over een echt race circuit te scheuren. Het kan met de cursus circuitrijden! Sterker nog: je kunt racen op het fantastische circuit in Zolder. Voor iedere autoliefhebber is dit natuurlijk een geweldige ervaring als je probeert met een race auto zo snel mogelijk over dit circuit te racen. Het is daarom ook een uniek cadeau voor iedereen die gefascineerd is door snelle auto's.

Tijdens deze try-out cursus met maximaal vier deelnemers krijg je allereerst tijdens het theoretische gedeelte de basis van het racen uitgelegd. Zo krijg je uitgelegd wat de ideale lijn is en wat de juiste zithouding is. Ook worden natuurlijk de regels van het race circuit uitgelegd. Hierna volgt de instructieronde. De cursist rijdt dan mee met de instructeur op het circuit. Dan wordt uitgelegd wat de ideale lijn is en ook de rempunten worden doorgenomen. En dan is tijd om zelf de adrenaline-kick te voelen: iedere cursusdeelnemer mag 5 rondes rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur (met een maximum van 15 minuten).

Een unieke kans om eens te rijden op het bijzondere circuit bij Heusden-Zolder – een circuit met een rijke racehistorie! Wij weten zeker dat je deze ervaring nooit zult vergeten!

Productdetails

 • Try-out cursus circuitrijden in Zolder
 • Met uitleg en instructieronde
 • 5 rondes rijden (max. 15 minuten) op het circuit
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
FAQ
Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de pagina onder het kopje "Service" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dar er verijste zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart
Map
^2018-05-23T18:48:56+00:00