Contact

Kookset voor kinderen - "Love from Santa“

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Kinderen willen ook graag in de keuken helpen, het liefste bij het bakken van koekjes! Deze kookset voor kinderen bevat een ovenwant, een kerstmuts en een grappig schort. Een origineel kerstcadeau voor kids!

Other customers bought

Productbeschrijving

De eland is een dier dat vooral in de kersttijd overal opduikt: op T-shirts, op koffiebekers, in tekenfilms en soms op een keukenschort zoals in deze kookset. Je herkent het grappige dier meteen aan zijn gewei met uitsteeksels. Net als het rendier hoort de eland bij de kerstperiode en kom je hem in deze set ook op de ovenhandschoen tegen. De rode muts met witte rand past natuurlijk helemaal goed bij de kerstsfeer.

Daarom heet deze kookset ook "Love from Santa“. In de weken voor kerst kunnen kinderen alvast meehelpen bij de voorbereidingen in de keuken, want kerstkransjes en kerstbrood smaken het lekkerst als je het zelf bakt. Bovendien is het bakken van koekjes en taartjes een leuke manier om kinderen bij het kerstfeest te betrekken.

De muts zorgt ervoor dat er geen kerstkransjes met plukken haar in de kerstboom belanden, terwijl het grappige schort de kleding tegen vlekken beschermt. De ovenhandschoen voorkomt dat de kleine zijn of haar vinger verbrandt. De complete set ziet er feestelijk uit en dat is tijdens deze gezellige periode van het jaar natuurlijk ook belangrijk. De kookset voor kinderen "Love from Santa“ is daarmee het perfecte kerstcadeau voor kinderen!

Productdetails

Kookset voor kinderen - "Love from Santa“

  • Een schort
  • Een ovenhandschoen
  • Een kerstmuts
  • Materiaal: 100% katoen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T03:03:41+00:00