Contact

Knuffelbeest "Dolfijn"

€ 45,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze knuffel heeft stralende ogen en lacht ook heel lief, maar toch verschilt hij van veel andere knuffelbeesten. Hij is namelijk nogal groot, wel langer dan 1 meter! Een heerlijk knuffelbeest om in je armen te houden en eveneens een bijzonder origineel cadeau voor kinderen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Dolfijnen zijn intelligente en sociale dieren die ook goed met mensen kunnen omgaan. Niet alleen in een dolfinarium, maar ook in de oceanen zijn dolfijnen niet bang voor mensen. In tegendeel, ze spelen er graag mee. Deze grappige dieren zijn ook bij kinderen zeer geliefd. Dit knuffelbeest ''dolfijn'' is voor de kleine liefhebbers van dolfijnen een cadeau waar hij of zij lang plezier aan zal beleven. Dit knuffelbeest neemt natuurlijk een bijzondere positie in tussen alle andere, veel kleinere knuffelbeesten.

De kleine kleuter kan naar hartenlust met dit knuffelbeest spelen en knuffelen. Het meer dan 1 meter lange dier is bovendien een blikvanger die door veel vriendjes bewonderd zal worden.
Het knuffelbeest is ook nog eens een mooie aanleiding om het kind iets meer te vertellen over het leven van de echte dolfijn en over dieren in het algemeen.

Aan de hand van het voorbeeld met een pluche knuffelbeest onthouden kinderen de informatie veel sneller dan wanneer ze die uit een studieboek moeten halen. Bovendien kunnen ze tijdens het luisteren het dier ook stevig tegen zich aangedrukt houden en er mee knuffelen. Dit grote knuffelbeest in de vorm van een dolfijn is een leuk verjaardagscadeau, maar voelt zich ingepakt onder de kerstboom net zo goed op z'n plek.

Productdetails

  • Reuze pluche dolfijn
  • Handgemaakt
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Materiaal: zacht polyesterweefsel
  • Afmetingen: ca. 14 x 34 x 98 cm
  • Gewicht. ca. 1,2 kg
  • Kleur: grijs, wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T20:24:25+00:00