Hulp nodig?

Bestel je cadeaus voor 20 december en ze worden nog op tijd voor Kerst bezorgd.

Meer afbeeldingen

Kleurenring piramide

Grote en kleinere bontgekleurde ringen, daar worden kleine kinderen altijd blij van. Ze kunnen de ringen wegnemen, ermee spelen, ze weer op elkaar stapelen of wat dan ook. Een leuk cadeau voor de allerkleinsten.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
€ 9,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Felgekleurde ringen trekken de aandacht van peuters als een magneet. Deze piramide biedt echter nog veel meer dan alleen de ringen. De felle kleuren stellen de kinderen in de gelegenheid om kennis te maken met het begrip kleur en de benamingen van de kleuren. Wat de kinderen precies met de ringen doen, dat is niet belangrijk. Hier gaat het erom dat de kleintjes ontdekken dat de ene ring groter is dan de andere en dat je ze zelfs op elkaar kunt stapelen. Dat is in de beleving van een kind al een groot wonder. Daarnaast zal de kleine spruit de ringen vast en zeker even in de mond nemen, want je weet nooit, misschien zijn ze wel eetbaar! Daarom zijn de ringen allemaal zeer stabiel en dusdanig gefabriceerd, dat het bijten zelfs de groei van de kindertandjes ondersteunt.

Een mooi extraatje is de schommelende onderkant van de ringhouder. Samen met de ringen zelfs is deze functie van belang bij het coördinatievermogen van het kind, dat met deze kleurenring piramide op speelse wijze wordt getraind. De bovenste ring is bovendien glinsterend doorzichtig en gevuld met kleurrijke kralen. Dat levert een leuk, rammelend geluidseffect op en het is daarnaast fraai om te zien. Kortom, dit is een passend cadeau voor peuters, die op weg zijn de wereld te verkennen!

Productdetails

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2017-12-14T02:38:28+00:00