Contact

Kleine wandklok met fotolijst

€ 29,90
Incl. btw
- +
De tijd tikt verder, maar de prachtige foto's blijven zoals ze zijn. Dat ene magische moment op het Italiaanse terrasje of die foto waarop je zo prachtig lacht. Verfraai deze moderne wandklok met de mooiste vier foto's die je hebt en een uniek cadeau is geboren!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Donker hout en elegante, lichte wijzers maken van deze wandklok een stijlvol accessoire. De secondewijzer beweegt telkens weer over de vier fotolijsten, die natuurlijk voorzien zijn van foto's waar je uren naar kunt kijken. Voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft ligt het voor de hand dat je de foto's van die bijzondere dag in de klok hangt.

Maar deze kleine wandklok is een persoonlijk cadeau voor tal van gelegenheden. Je kunt iemand feliciteren met zijn of haar nieuwe woning, met een verjaardag of met het behalen van een belangrijk diploma. Zijn jullie toevallig samen op vakantie geweest, dan kun je de leukste vakantiefoto's al inlijsten. Het voordeel is dat je de foto's altijd weer kunt omwisselen en daarmee dus ook de wandklok telkens een andere look kunt geven.

Ben je aan vakantie toe, dan vul de wandklok met prachtige vakantiefoto's, zodat je iedere dag in vakantiebestemming door huis loopt! Staat de trouwdag van opa en oma voor de deur, dan is deze chique wandklok met foto's van de kinderen toch een leuke verrassing. Verliefde romantici en personen met vlinders in de buik kunnen natuurlijk niets anders dan de klok versieren met 4 prachtige foto's van de geliefde of foto's waar jullie beiden op staan!

Productdetails

Kleine wandklok met fotolijst

  • Afmeting: ca. 37 x 37 cm
  • Voor 4 fotolijsten à 10 x 15 cm
  • Materiaal: hout
  • Met kwartsklok
  • Batterij wordt niet meegeleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T04:57:16+00:00