Contact

Klein geluksvarkentje

€ 5,90
Incl. btw
- +
Met dit leuke knuffeltje komt het geluk eindelijk naar je toe! Een lief klein varkentje om je geluk te wensen, met leuke vleugeltjes en een klavertje vier in zijn mond. Een leuk cadeautje om iemand geluk te wensen. Voor jong en oud!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Op sommige momenten heeft iemand gewoon een extra steuntje in de rug nodig. Dat je duimt voor iemand, of ze alle goeds wenst, dat kan iedereen wel zeggen maar is ook zo weer vergeten. Met dit lieve varkentje aan je zijde, weet je dat iemand echt het beste met je voor heeft. Het grappige knuffeltje geeft weer moed en hoop en zorgt voor dat beetje extra inspanning zodat je nog meer succes en geluk zult hebben bij die moeilijke toets, je eindexamen of misschien neem je hem wel mee naar je rijexamen! Dit leuke varkentje geeft jou misschien wel vleugels!

Een super leuk cadeautje dat je werkelijk aan iedereen cadeau kan doen. Collega's, vrienden of bekenden, het buurmeisje dat eindelijk eindexamen gaat doen, kleinkinderen die voor het eerst naar de grote school gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een leuk idee voor op die grauwe, grijze dagen wanneer je gewoon iemand een vrolijk steuntje in de rug wilt geven. Met dit leuke geluksvarkentje komt de boodschap direct heel duidelijk over!

Super cadeau! Want of je het nu nodig hebt of niet, wanneer je het geluk aan je zijde hebt  lukt alles wat je onderneemt. Met dit cadeautje staat het geluk in de vorm van een lief varkentje zeker aan je zijde! Wat kun je nog meer wensen!?

Productdetails

  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 14 x 10 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T15:45:21+00:00