Contact

Klein dienblad met gravure

€ 19,90
Incl. btw
- +
Dit glanzende dienblad is een prachtig cadeau voor een verloving, huwelijk of trouwdag. Op het hoogglans gepolijste bord bevinden zich twee sierlijke tortelduifjes, de namen van twee geliefden en de belangrijke datum staak er ook op gegraveerd. Een origineel en personaliseerbaar cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een klein dienblad is altijd handig om in huis te hebben. Dit kleine dienblad is echter meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is een ook een herinnering aan een bijzondere dag waarop twee mensen iets te vieren hadden. Om die reden is het dienblad van roestvrij staal ook op hoogglans gepolijst en heeft daardoor een chique uitstraling. De twee sierlijke duifjes geven al aan dat hier liefde in het spel is!

Het glanzende dienblad is ook als onderzetter te gebruiken. Is er bezoek, dan is het natuurlijk altijd leuk om de verlovingsdag of de trouwdag op een subtiele manier onder de aandacht te brengen. Natuurlijk kun je ook een minder officiële datum laten graveren zoals de dag waarop jij en je partner elkaar voor het eerst een kus gaven. Of de dag waarop jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Kortom, dit kleine, chique dienblad is een personaliseerbaar cadeau voor tal van gelegenheden. Het vindt vast en zeker een mooi plekje achter glas in een vitrine, aan de wand of op tafel als onderzetter voor de thee- of koffiekan. Met dit cadeau kun je je eigen partner, een bevriend paar of je ouders op hun trouwdag altijd op een originele én persoonlijke manier verrassen.

Productdetails

Klein dienblad met gravure

  • Materiaal: hoogglans gepolijst, roestvrij staal
  • Ø 15,4 cm
  • Met gravure: duiven, 2 namen, een datum

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T18:03:07+00:00