Contact

Kinderwagenspanner "Zeedieren“ met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze kinderwagenspanner "Zeedieren“ is een prachtig kraamcadeau voor een pasgeborene en de kersverse ouders. De vrolijke kinderwagenspanner helpt de kleine met vrolijke kleuren visuele en motorische vaardigheden te ontwikkelen en is daarom een leuk én praktisch. Gemaakt van inheems hout en gifvrije verf is dit een veilig en leuk cadeau voor baby's.

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

De vorm, de kleuren en het materiaal van deze kinderwagenspanner zijn allemaal afgestemd op de pasgeboren baby. Hij of zij kan naar hartenlust van alles ontdekken. Deze mobile kun je eenvoudig in de kinderwagen ophangen met behulp van een clip maar ook op andere plekken komt dit babyspeelgoed helemaal tot zijn recht. 

De kinderwagenspanner heeft verschillende vissen maar de dolfijn in het midden is wel heel speciaal want daar kan de naam van de baby op worden gegraveerd. Hiervoor staan 12 tekens ter beschikking. De aparte onderdelen van de kinderwagenspanner kunnen vochtig worden afgenomen.

Vanwege de verschillende vormen leert de baby al snel de verschillen ontdekken. Dat geldt ook voor de diverse kleuren. Het persoonlijke deel in de vorm van een eigen naam maakt het stuk hoogwaardig speelgoed nog eens extra waardvol, want zo'n stukje herinnering doe je niet zomaar weg. De kinderwagenspanner "Zeedieren“ met gravure is een origineel cadeau bij een doop of geboorte.

Productdetails

  • Eenvoudig te bevestigen met clip
  • Verschillende soorten vormen, kleuren en bewegingsmogelijkheden
  • Inclusief belletjes
  • Handgemaakt
  • Alle delen zijn te reinigen met een vochtig doekje
  • Afmeting: ca. 25 × 15 × 1,5 cm
  • Materiaal: ahorn- en beukenhout van inlandse aanbouw, gifvrije en speekselresistente verf. 
  • Let op: bij de gravure geen speciale tekens gebruiken!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T10:46:14+00:00