Contact

Kinderspaarpot "Nijntje" met gravure

€ 69,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Nijntje Pluis, wie kent dit schattige konijntje niet? Grote kans dat ze deel uitmaakte van je eigen opvoeding en je geeft andere kinderen natuurlijk ook graag de verhalen van Nijntje mee. Dit cadeau in Nijntje-stijl is leuk als kraamcadeau om te geven aan ouders van een pasgeborene of ter gelegenheid van een doop. Laat de naam en geboortedatum graveren en geef de kleine dit mooie spaarpotje.
€ 69,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dick Bruna’s Nijntje Pluis, wie heeft dit beestje niet in het hart gesloten? Nijntje is natuurlijk vooral bekend van de verhaaltjes die allemaal tot de verbeelding spreken. Vrijwel iedereen houdt van Nijntje en speciaal voor een bijzondere gelegenheid is deze kinderspaarpot dan ook perfect. Een schattig, waardevol en praktisch cadeau voor een geboorte, doop, Pasen of een verjaardag.

Laat de naam van het kleintje in kwestie erin graveren, een belangrijke datum eronder en jij zit goed met je cadeau! In dit spaarpotje wordt misschien wel gestart met sparen voor een heel bijzondere gebeurtenis in zijn of haar leven, en ook al wordt er geen geld in gespaard, het krijgt zeker een ereplaats in huis of de kinderkamer.

Dit spaarpotje is een lust voor het oog en zo schattig dat je er als ouders ook graag naar kijkt. Nijn is verzilverd dus dat geeft een extra mooi effect. Dit is een cadeau dat door iedere ouder wordt gewaardeerd en dat de kleine een leven lang zal bewaren.

Productdetails

  • Met persoonlijke gravure op de achterkant (bovenaan) 
  • Verzilverd en aanslagbestendig
  • Afmeting: ca. 15 x 7,5 x 7 cm
  • Aan de onderkant te openen (door middel van draaien)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-02-25T11:57:54+00:00