Contact

Kinderlepel

Vanaf € 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met een saaie lepel kan de kleine snel zijn of haar interesse verliezen voor het eten. Gelukkig bestaat deze leuke kinderlepel in verschillende versies. Een cadeautje waarmee het eten direct een stuk leuker wordt! Er zijn verschillende uitvoeringen, dus voor elk kind wel de juiste. Of ze nou van auto's, vliegtuigjes of dieren houden, met deze lepels wordt eten weer een echt genot!

* Verplichte velden

€ 13,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is erg vervelend als een kind zich verveelt aan tafel en niet meer meewerkt met het eten. Het eten lijkt overal te komen, behalve in zijn of haar mond. Maar met een kleine auto of krokodil aan het einde van de lepel, ziet de eettafel er direct een heel stuk anders uit. En het eten is opeens ook veel lekkerder, of tenminste zeker leuker! Perfect voor ouders of grootouders die zich al een hele tijd afvragen wat ze kunnen doen om er voor te zorgen dat hun kind of kleinkind genoeg eet en zijn bordje leeg eet. Maar alle andere ouders zullen deze kinderlepels ook erg leuk vinden. Want ook goede eters willen wel eens beloond worden en extra leuk eten met deze houten lepels.

Voor iedereen zit er wel een leuk ontwerp bij, want er zijn zes verschillende ontwerpen. Allemaal zijn ze zorgvuldig afgewerkt met een mooi houten handvat in de vorm van een vliegtuigje, een ziekenauto, raceauto, vrachtauto, krokodil en een eend. Voor elke smaak en elk kind dus het juiste cadeautje. Deze kleine hulpjes voor bij het eten maken het tot een leuk cadeau voor kleine kinderen en hun ouders.

Productdetails

  • Ziekenauto

Productdetails

  • Vrachtwagen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T13:48:36+00:00