Contact

Kinder mokkenkroon met naamgravure

€ 37,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze verzilverde kinderbeker is met zijn schattige berenopdruk een perfect cadeau voor kinderen die jarig zijn, net gedoopt zijn of die om een andere reden een te gekke beker verdienen. De beker kan worden voorzien van een persoonlijke gravure en heeft twee stevige oortjes. Een kindercadeau dat feestelijk en praktisch is!

€ 37,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Zowel de ouders als (later) het kind worden herinnerd aan een mooie en spannende fase: De kroontjesbeker met gegraveerde naam is bedoeld als cadeau bij een doop of geboorte en staat voor de verwelkoming van een nieuw, piepklein mensje. Het edele en feestelijke geschenk met het kroonreliëf en de twee handvaten voor een veilige houvast begeleidt een tijd waarin elke dag nieuwe successen, ontdekkingen en mooie momenten inhoudt.

De verzilverde beker is gegraveerd met de naam van het kind, waardoor het edele geschenk een persoonlijk tintje krijgt. Aangezien zowel de bovenkant als de binnenkant van de kindermok van plastic zijn, kan de mok daadwerkelijk worden gebruikt - hoewel het eigenlijke doel ervan een decoratief doel is.

De edele kinderbeker met het kroontje erop is een buitengewoon en origineel geschenk voor pasgeborenen. Een heel leuk cadeau-idee!

Productdetails

 • verzilverd
  met kroonreliëf
  Gravure van naam en datum (geen speciale tekens)
  Bovenkant en binnenvoering van kunststof
  geschikt voor water, sappen en co.
  geen speelgoed!
  Afmetingen: 5,5 x 11 x Ø 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T14:00:24+00:00