Contact

Kinderbeker "Beer" met gravure

€ 37,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze verzilverde kinderbeker is met zijn schattige berenopdruk een perfect cadeau voor kinderen die jarig zijn, net gedoopt zijn of die om een andere reden een te gekke beker verdienen. De beker kan worden voorzien van een persoonlijke gravure en heeft twee stevige oortjes. Een kindercadeau dat feestelijk en praktisch is!

€ 37,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze beker is typisch zo’n cadeautje dat zich leent voor een bijzonder moment. Denk aan een verjaardag, geboorte, doop of andere mijlpaal. De beker kan namelijk worden voorzien van een dubbele gravure. Zo is er ruimte voor een naam of ander woord en een datum. Zo is deze beker niet alleen een glimmende en praktische drinkbeker voor kleine kinderen, maar ook nog eens een bijzondere herinnering aan een bijzonder moment.

De verzilverde beker is uitgevoerd in metaal en is van binnen bedekt met kunststof. De opdruk van een teddybeer is verwerkt in reliëf en de beker is voorzien van twee oortjes, wat het geheel een mooi sierlijk uiterlijk geeft.

De beker wordt geleverd met een dekseltje met  kleine gaatjes om uit te drinken, zodat er minder snel wordt geknoeid. Dat is wel zo handig! Zo weten wij zeker dat niet alleen het kind dat dit cadeautje krijgt, maar ook de ouders blij worden van dit bijzondere cadeautje.

Productdetails

  • Verzilverd
  • Met teddybeer-reliëf
  • Gravure met datum en naam (geen speciale tekens mogelijk)
  • Van binnen voorzien van kunststof
  • Geen speelgoed!
  • Afmetingen: 5,5 x 11 x Ø 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-07T07:27:36+00:00