Contact

Ketting "Heart" met een initiële - Rose Gold

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze discrete, mooie ketting kenmerkt een mooie hart hanger - de gegraveerd met een eerste aan uw behoeften en dus verder verfijnd. Je hebt ook de keuze of u wilt overhandigen de keten in zuivere sterling zilver 925 of met een extra (rosé) vergulden. Een mooie, persoonlijke gift voor bijvoorbeeld de beste zus, vriendin of partner coolste!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een potentiële klassieker in de collectie sieraden van de ontvanger: De ketting met een hart hanger is een zeer stijlvol en eenvoudig ingericht accessoire - en ook gemaakt van hoogwaardig sterling zilver 925!

Met hun gestroomlijnde uiterlijk voor veel kleding stijlen te passen, moet je hand over de ketting met een verguld, noch de keuze; kies hier tussen goud en rose goud.

Een parel met individuele uitstraling de ketting ook door de gravure op de hart hanger is; Selecteer een initiële geen betere manier om de eerste letter van de voornaam als bestendigen.

In de praktijk is de keten is ook, want het kan zijn in de lengte van ongeveer 5 centimeter aangepast en moet zo comfortabel om te dragen in ieder geval - en het moet ook gelden als ervoor te zorgen dat de ontvanger Ketting "Heart" met een initiële zeer zou vaak slijtage . Een geschenk idee met charme en stijl!

Productdetails

Ketting "Heart" met een initiële

Selectie: met rose gold plating
Levering: 1 Ketting met Hanger
Kenmerken:
Shapely ketting met Herzanhänger
Ketenlengte verstelbaar (cm tot ongeveer 5)
Individueel, dankzij de wens graveren van initialen
Materiaal: sterling zilver 925
Dimensies:
Ongeveer 40-45 cm (lengte van de ketting)
Ongeveer 1 cm (diameter van de aanhangwagen)
Let op: gebruik geen speciale tekens voor personalisatie.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-19T16:38:27+00:00