Contact

Kerstbal “Hertjes” met gravure - rood

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Kerst is bij uitstek een feest dat je viert met de mensen waar je het meeste van houdt en daar hoort je man, vrouw, vriendin of vriend natuurlijk vanzelfsprekend bij. Wat is er dan mooier dan een liefdevolle kerstbal in de boom, met jullie namen erop? Deze rode kerstbal kun je laten graveren met twee namen die worden vergezeld van twee verliefde hertjes die samen een hartje vormen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie zit er met Kerstmis bij jou om de boom? Je ouders, broers, zussen, neven, nichten, vrienden en vriendinnen en alle eventuele (klein-)kinderen waarschijnlijk. Met Kerstmis heb je graag iedereen die dicht bij je staat in de buurt, om zo samen het heilige feest te vieren.

Deze kerstbal is een speciaal cadeau voor het stel dat het diner organiseert. Met twee liefdevolle hertjes die samen een hartje vormen en de sierlijke glans in de rode kleur van de liefde is deze kerstbal er al eentje die over de boodschap geen onduidelijkheid laat bestaan.

Het mooiste is dat je hem kunt laten graveren met twee namen, zodat dit cadeautje helemaal persoonlijk wordt. Een leuk klein geschenk om mee te nemen tijdens een (kerst)diner en een cadeautje dat je ook volgend jaar vast en zeker terug zult zien in de kerstboom van de ontvanger.

Productdetails

  • Kleur: rood
  • Met 2 hertjes als hartje
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Afmetingen: 8 cm
  • Materiaal: glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-07-02T22:07:17+00:00