Contact

Kerstbal “Eenhoorn” met gravure - goud

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
(0)
Om in de kerstsfeer te komen er natuurlijk een kerstboom komen met de nodige versiering. Vaak zijn kerstballen een beetje veel van hetzelfde, er zit niet altijd evenveel originaliteit in. Met deze kerstbal los je dat probleem vakkundig op, want niet alleen staat er een sierlijke eenhoorn op, je kunt hem ook nog eens voorzien van een gravure. Kies voor een naam of korte boodschapen geef een wel heel bijzondere kerstbal cadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de Kerst? En dan bedoelen we letterlijk vóór de Kerst, zodat hij zo lang mogelijk in de kerstboom kan shinen. Natuurlijk zal deze sierlijke bal ook met Kerstmis niet misstaan als cadeautje. Hij is namelijk goud en rond en kan vele jaren mee.

Nu horen we je denken: is niet minstens 45,37% van alle kerstballen ter wereld goud en rond en kan de volle 100% daarvan niet in de kerstboom worden gehangen? Dat is toch helemaal niet bijzonder? Dat klopt natuurlijk helemaal, maar wij zouden cadeautjes.nl niet zijn als we niet wederom een verrassing in petto zouden hebben.

Deze bal is namelijk meer dan goud en rond alleen. Hij is namelijk versierd met het favoriete fantasiewezen van zo’n beetje iedereen: de eenhoorn. Maar deze kerstbal wordt pas echt bijzonder wanneer je hem hebt laten graveren met een naam of korte tekst. Denk bijvoorbeeld aan een lieve wens voor degene die dit cadeautje krijgt, of zijn of haar naam. Zo geef je iemand een wel heel persoonlijke kerstbal cadeau!

Productdetails

  • Kleur: goud
  • Vorm: rond
  • Met persoonlijke gravure (geen speciale tekens mogelijk)
  • Afmetingen: 8 cm
  • Materiaal: glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-07-02T18:06:09+00:00