Contact

Kaasplankje “Gatenkaas”

€ 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Als je het doet, moet je het goed doen! Dat moet de maker van dit stijlvolle kaasplankje hebben bedacht, toen hij besloot om er geheel passend een gatenkaas van te maken. Ziedaar, ineens is hij helemaal af, niets meer aan doen! Dit gave keukenaccessoire is een echte eyecatcher en een must-have voor kaasliefhebbers.

Other customers bought

Productbeschrijving

Ken je een kaasliefhebber en ben je op zoek naar een passend cadeau dat helemaal past bij zijn favoriete gele etenswaar vol gaten? Dan is dit kaasplankje er zeker een om te overwegen.

Niet alleen is dit plankje gemaakt van hoogwaardig hout, hij is ook perfect afgewerkt. Hoe, vraag je je af? Nou, gewoon, door er wat gaten in te boren natuurlijk! Want hoe laat je zo’n praktisch keukenproduct anders optimaal passen bij het product wat er uiteindelijk op gesneden moet worden?

Maar oké, laten we eerlijk zijn. Zo willekeurig zijn die gaten niet. Over dit originele design van Ulrichadolf Namislow is nagedacht en alle hoeken en gaten zijn gemaakt van tot in de puntjes afgewerkt beukenhout. Het praktische handvat en het kleine en grote gaatje om het plankje aan op te hangen, maken het geheel vervolgens helemaal af. Een stijlvol accessoire voor de fervente kaasliefhebber – ook wanneer er liever een kaasje zonder gaten wordt gegeten.

Productdetails

  • Met praktisch handvat
  • Gefabriceerd in Duitsland
  • Design: Ulrichadolf Namislow
  • Materiaal: beukenhout
  • Afmetingen: ca. 21 × 41 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T03:14:28+00:00