Contact

Kaarsenstandaard "Bling Bling"

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De ogen van de jarige of het bruidspaar zullen schitteren bij het zien van hun verjaardagstaart dit jaar of bij het aansnijden van de prachtige bruidstaart met drie lagen. Want wat staat er helemaal bovenop? Natuurlijk een prachtig sprankelende kaarsenstandaard bovenop de bijzondere taart voor deze feestelijke aangelegenheid. Zo wordt de taart extra mooi en betoverend!

Other customers bought

Productbeschrijving

De kamer is prachtig versierd met ballonnen, slingers en bergen confetti. In het midden van de kamer staat natuurlijk een uitbundig versierde stoel. Dan weet je het meteen: hier vindt vandaag een groot verjaardagsfeest plaats. Maar een verjaardag zonder verjaardagstaart is natuurlijk geen echt feest. Dus heb jij natuurlijk kosten noch moeite gespaard de beste en lekkerste taart voor de jarige te vinden.

Of het nu een chocoladetaart of een heerlijke slagroomtaart is: zonder kaarsjes is het geen verjaardagstaart. Het jarige feestvarken moet natuurlijk wel wat kaarsjes uit kunnen blazen. Om het uitbundige gebak nog wat extra passie en schittering te geven, is deze kaarsenstandaard helemaal perfect. De kaarsenstandaard kan gemakkelijk op iedere taart naar keuze worden gezet. Dan kan het glinsteren en betoveren beginnen. Je zult zien hoe de jarige zal stralen! Door de echte kaarsen zal de hele taart nog meer sfeer geven in de versierde kamer, want de kaarsen stralen een prachtig warm licht uit.

Een betoverende blikvanger op ieder gebak, waarmee je niet alleen kleine en grote prinsessen kunt laten stralen. Het is voor iedere verjaardag geschikt: jouw collega, vriendin of zusje. Iedereen zal deze verjaardag nooit meer vergeten. Bovendien is het ook nog een prachtige versiering op een bruidstaart. Wat zal het bruidspaar genieten! Want „bling bling“ is altijd een perfecte aanvulling op de decoratie van alle feestelijke aangelegenheden!

Productdetails

  • Kaarsenstandaard voor taarten en gebak 
  • Materiaal: kunststof
  • Formaat: ca. 13,5 x 14 cm 
  • Vaatwasserbestendig
  • Bestelling incl. 9 kaarsjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-24T08:55:05+00:00