Contact
Gratis verzending vanaf € 40,- Betalen met iDEAL Cadeautjes voor iedereen Contact

Jetpack - Amsterdam

€ 55,00
Incl. btw
- +
Ga als een raket met het jetpack arrangement in Amsterdam! Bij het jetpacken draag je eigenlijk een apparaat op je rug en voor je het weet vlieg je als een vogel door de lucht. Een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid! De jetpack wordt bestuurd door twee hendels en geeft een spectaculair gevoel. Laat je even helemaal gaan en voel de adrenaline!
pin delete 4.815600
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Op filmpjes lijkt het heel gemakkelijk, maar jetpacken zal aanvankelijk niet zo eenvoudig zijn. Daarom krijg je natuurlijk bij de jetpacksessie in Amsterdam een goede instructie en het is tegelijkertijd heerlijk uitdagend! Iedereen vanaf 12 jaar kan deze unieke experience uitproberen. Er is geen maximaal gewicht. Let op: als je meer weegt dan 120 kilo, moet je er rekening mee houden dat het jetpack minder hoog de lucht in gaat.

Een jetpackssessie in Amsterdam duurt 15 minuten, waarin je je echt even helemaal vrij zult voelen. De deelnemers moeten zwemkleding en een handdoek meenemen. Slippers zijn daarnaast ook handig. Voor de jetpack heb je wel wat uitleg nodig, waardoor de deelnemers 30 minuten van tevoren aanwezig moeten zijn. Ook kan je foto's of een video laten maken van dit avontuur (resp. 7,50 euro of 20 euro extra).

Het is echt de ultieme ervaring en daarom een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag van een beste vriend of vriendin. Een fantastisch cadeau voor iedereen die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. Super leuk!

Productdetails

Deze belevenis omvat:

 • Jetpacksessie in Amsterdam

Zelf meenemen:

 • Zwemkleding, handdoek en slippers

Deelnamevoorwaarden:

 • Reserveren is noodzakelijk

Duur:

 • 15 minuten

Seizoen/beschikbaarheid:

 • Mei t/m september

Deelnemersaantal:

 • 1 persoon

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2018-12-12T17:48:44+00:00