Contact

Insectenhotel

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dit houten huisje is gemaakt van hout en dient als overwinterplek voor kleine kerfdiertjes en insecten. Hiermee help je de insecten overleven en vanwege de speciale bouw kunnen kleine en grote natuurontdekkers toekijken hoe de insecten in dit "hotel" aan het werk zijn. Dit insectenhotel is dus een win-win-situatie en een origineel cadeau voor iedereen die van de natuur houdt.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een insectenhotel is niet een hotel waar de kakkerlakken onder het bed lopen en de insecten de keuken bezetten. Dit is een klein, houten huisje dat insecten een onderdak biedt. Het is ingedeeld is verschillende wooneenheden, zodat de kleine diertjes allemaal hun eigen ruimte hebben en zich thuis voelen. Online reserveren behoort niet tot de mogelijkheden!

Vliegende en kruipende insecten kunnen in deze verblijfplaats overleven tijdens de koude wintermaanden. Hoe ze dat doen, dat kun je van buitenaf bekijken. Daarom zijn er tralies en overal gaatjes aangebracht om de diertjes goed te kunnen zien. Het huisje kan bijvoorbeeld in de tuin of op de hoek van het terras worden neergezet. Voor kinderen is het ook nog eens leerzaam om te zien wat de insecten tijdens de winter allemaal uitvoeren.

Het insectenhotel is 30 x 24 centimeter groot en is ideaal voor natuurliefhebbers en hobby-onderzoekers. Het leuke is dat niemand van tevoren weet wie er dit jaar in het hotel op bezoek komen, dat is altijd weer een grote verrassing. Dit bijzondere insectenhotel een leuk cadeau om iemand eens spontaan mee te verrassen.

Productdetails

  • Nest- en overwinterhulp voor insecten
  • Opbouw met verschillende "wooneenheden"
  • Materiaal: hout (natuurkleur)
  • Afmeting: ca. 30 x 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-03-28T20:53:37+00:00