Contact

Inpakduim

€ 6,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze ingenieuze verpakkingshulp ziet er net zo handig uit als hij in werkelijkheid is! Bij het inpakken van cadeautjes heb je geen hulp van iemand anders meer nodig om een mooie strik in het lint te maken. Vanaf nu kan je dat alleen met hulp van de inpakduim. Maak moeiteloos een mooie dubbele knoop met strik op al je cadeaus. Dit is een grappige kleinigheid om te geven met een grote praktische waarde!

Productbeschrijving

"Kun je me even kort helpen?" Vanaf nu hoef je niet meer om hulp te vragen bij het mooi inpakken van cadeaus met een lint. Natuurlijk kun je al dat ingewikkelde gedoe ook gewoon laten, maar een cadeau dat er extra mooi uitziet, komt veel leuker over! Dan kun je natuurlijk je vader, kleine zusje of partner om hulp vragen, elke keer als je in de weer bent met een strik.

Gelukkig is er ook een andere manier. Deze inpakduim helpt je om moeiteloos in je eentje een cadeau stijlvol met lint in te pakken. De inpakduim helpt je bij het vastbinden van de eerste kruising. Daarna kun je rustig verder gaan met inpakken. Je hebt twee handen vrij om het pakje om te draaien. Leg vervolgens de duim bovenop het lint en maak de dubbele knoop. Daarna trek je eenvoudig de inpakduim onder de knoop vandaan. Dat is alles!

De inpakduim is een bewezen effectieve methode om te helpen bij het inpakken. Deze gepatenteerde duim is een welkom cadeau voor iedereen die wel eens een cadeau moet inpakken. Een leuke kleinigheid voor onder de kerstboom of bij een verjaardag.

Productdetails

Inpakduim
  • Voor een strakke dubbele knoop zonder hulp
  • Gepatenteerde wereldpremière
  • Geschikt voor het strikken van lint om cadeaus en pakketjes in verschillende breedtes
  • Om extra versieringen aan de strik te bevestigen
  • Made in Germany

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-05-25T23:43:59+00:00